دانشکده مرتع و آبخیزداری

نشست علمی مدیریت منابع طبیعی و تغییرات اقلیمی

نشست علمی با عنوان مدیریت منابع طبیعی و تغییرات اقلیمی برگزار شد.

به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی نشست علمی با عنوان مدیریت منابع طبیعی و تغییرات اقلیمی روز دوشنبه 21 اسفند 1402 در سالن طبیعت دانشکده مرتع و آبخیزداری برگزار گردید. در این نشست که با حضور دانشجویان انجمن‌های علمی دانشجویی، مدیران و اعضاء هیات علمی دانشکده‌های علوم جنگل و مرتع و آبخیزداری انجام شد، ابتدا دکتر مشکور، ریاست محترم دانشکده علوم جنگل ضمن تبریک هفته منابع طبیعی اهمیت نشست‌های علمی مشترک و تشکیل جلسات همفکری دانشکده‌های منابع طبیعی را در پیش‌برد اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه یادآور گردیدند و در ادامه سخنرانان برنامه بیاناتی را در زمینه موضوع نشست ارائه نمودند. در این بخش از برنامه ابتدا دکتر حمیدرضا عسگری، ضمن اشاره به قوانین و الزامات بین‌المللی در زمینه بیابان‌زدایی، اهداف و مسئولیت‌های کشورهای عضو در این کنوانسیون را معرفی نمودند و سپس برنامه اقدام ملی ایران در زمینه بیابان‌زدایی و مبارزه با خشکسالی را تشریح نمودند. پس از این قسمت دکتر کاووسی طی بیاناتی اهمیت توجه به عوامل تهدیدکننده پوشش‌های جنگلی و فضای سبز کشور را با ذکر مثال‌هایی در این زمینه تشریح کردند و سپس بر لزوم پیروی از برنامه علمی در این زمینه تاکید نمودند. در بخش بعدی، سخنرانان دیگر برنامه، دکتر سپهری و دکتر بارانی بیاناتی را در زمینه اهمیت توجه به عوامل اقتصادی و اجتماعی و همچنین لزوم اصلاح سیاست‌ها و قوانین حفاظت و توسعه منابع طبیعی باتوجه به این عوامل ارائه نمودند. در قسمت بعدی دکتر معیری و دکتر حبشی دیدگاه‌های خود را در زمینه مسائل مدیریتی بوجود آمده در شرایط تغییرات اقلیمی در کشور بیان نمودند و در ادامه دکتر علی‌عرب، ضمن ارائه بیاناتی در زمینه افزایش مقاومت جنگل‌های دست‌کاشت در برابر خشکی و تغییرات اقلیمی، مهم‌ترین چالش‌ها و راهکارهای حفظ و توسعه پوشش‌های جنگلی دست‌کاشت ایران را در شرایط خشکسالی و تغییرات اقلیمی تشریح نمودند. در بخش بعدی دکتر سعدالدین ضمن جمع‌بندی مطالب ارائه شده در نشست، مطالبی را در زمینه راهکارهای حل مسائل چندبعدی بوجود آمده در مدیریت منابع طبیعی ارائه نمودند. در قسمت انتهایی این نشست دکتر هدایتی، ریاست محترم دانشکده مرتع و آبخیزداری، لزوم همکاری بین رشته‌ای و همفکری اعضاء محترم هیات علمی در حل مسائل منطقه‌ای و ملی را مورد تاکید قرار دادند و در انتها حاضرین در جلسه ضمن پرسش و پاسخ در زمینه مطالب ارائه شده در جلسه، پیشنهاداتی را جهت برنامه‌ریزی بهتر جلسات آتی ارائه نمودند که مورد استقبال مدیران و مسئولین حاضر در جلسه قرار گرفت.

تاریخ ارسال خبر :   21 اسفند 1402 - 13:12    |     تعداد بازدید :   64
 ارسال کننده :   صالحی    |      کد خبر :   17527
تصاویر مرتبط دیگری برای این خبر ثبت نشده است .
      21 اسفند 1402 - 13:12    |    کد خبر : 17527